Од:

Пајтон њуз: Нико не сме да бије стечајце, Обама се потпиша за Хорхе…


Погледнете ја најновата епизода и дознајте која песна е избрана за химна на предизборието, добијте најнов апдејт кој се се потпиша на петицијата за Иванов и видете го македонскиот Гизиместан.