Од:

Подкаст со Борјан Јовановски

Во новото издание на Подкаст со Борјан Јовановски слушате:

– разговор со специјалната обвинителка Катица Јанева за работата на судијката Татјана Михајлова и актуелната прераспределба на судии;

– разговор со европратеникот Александар Ковачев за десороизацијата и писмото до Никола Груевски;

– разговаравме и со Бујар Османи за тоа „Која е стратегијата на ДУИ?“

– чии потписи ќе добие Зоран Заев за формирање на нова влада?

– што значи откритието на НАСА, односно новите 7 планети слични на Земјата.Comments are closed.