Од:

Подкаст со Борјан Јовановски

Во ова издание на Подкастот со Борјан Јовановски ќе слушате:

-разговoр со судијата Сеад Реџепагиќ за прерaспределбите во Основниот суд Скопје 1

-разговор за текот на преговорите за состав на новата Влада со генералниот секратар на Алијансата на Албанците, Арбен Таравари

-разговор со професорот по уставно право Осман Кадриу за етничките барања на албанските политички партии и уставните рамки

-разговор со новинарот на The Times, Бојан Панчевски за неговото истражување во Црна Гора за тоа дали руската тајна служба стои за обидот за пуч во таа земјаComments are closed.