Од:

(Портрет) Андријана Грковска, олимпиец-знаменосец на Македонија

Андријана Грковска е олимпиец со оштетен слух. Спортистка за која нејзиниот тренер, вели, неуморно работи. Таа ќе ја претставува Македонија во Турција.