Од:

(Портрет) Џафери: Сакаме чиста, зелена Македонија

Арианит Џафери е активист и претседател на невладината организација „Еко Герила“, која започна како движење поради енормното загадување на воздухот во Тетово и Македонија. Има ли цена воздухот, слушнете од оние кои директно се занимаваат со овој проблем.