Од:

(Портрет) Марио Јовановски: Бидете физички активни за подобар живот

Финесот е посебен начин на живот, од кој пред се здравствено се подобрувате, а воедно ги јакнете својата физичка и ментална страна. Марио Јовановски е фитнес инструктор кој започнал со цел да постигне физичка промена, но брзо сфатил дека да се биде активен всушност претставува дисциплина која го менува начинот на живот на подобро. Вежбајте и хранете се здраво, ви порачува Марио.

П.С: Посетете ја неговата страна mariofit.net