Од:

(Портрет) Слободан Ивчевски, професионален мотоциклист

Слободан Ивчевски е професионален мотоциклист кој реди успеси на меѓународни натпреварувања без притоа да има соодветно место за тренирање или пак финансиска помош од државата. Ивчевски раскажува за остварувањето на својот сон, за адреналинот кој го движи во мото спортот како и за успесите.