Од:

Презвитер Ивица Тодоров:ЛГБТ идеологијата ги злоупотребува хомосексуалците


Гостин во #НоваДебата беше презвитер Ивица Тодоров. Тој одговараше на прашањата на Твитер и Фејсбук корисниците .„Не точно дека ЛГБТ идеологијата постои за остварување на правата, бидејќи права не се остваруваат со лудост и нахалност. ЛГБТ идеолозите ги злоупотребуваат хомесексулаците. Иларион не ги обвинува оние кои вежбаат јога, туку ги опоменува дека таквата пракса може да наштети на нивниот христијански живот“, беа дел од ставовите на Тодоров.