Од:

Прослава за екстерното во режија на Каракамишева. Покани по Пошта!

[Измислена FAKEBOOK комуникација]

Миле има празен стан, кај него во Прилеп ќе се слави изгласувањето на Законот за високо образование. Дознајте кој сè ќе присуствува и што ќе се пие!