Од:

ПРОЦЕС: Ќе има ли правда за малата Тамара Димовска

Точно две години и еден месец од смртта на малата Тамара, ОЈО се уште се нема изјаснето, ниту има покренато обвинение за поднесените кривични пријави за девет лица, вклучувајќи го и министерот за здравство Никола Тодоров. Ќе има ли конечно правда за малата Тамара? Дали на идната Влада случајот за кој се крена целата македонска јавност, ќе и биде приоритет? Во ПРОЦЕС зборуваат нејзината мајка Жаклина Димовска и Неда Чаловска од Хелсиншкиот комитет.