Од:

„Решението е да се оди надвор или да се остане дома“


#НоваДебата со Твитер и Фејсбук корисниците
„Решението е да се оди надвор или да се остане дома“
Гостин: Кирил Поп Христов – Кили
Водител: Борјан Јовановски
Вторник 09.06.2015
20:00 часот
Live Stream