Од:

(ВИДЕО) Сатирата и стварноста во македонското општество

Живееме во сатира или стварност? Кој е лудиот во нашето општество? Сашо Кокаланов, основач на „Коза Ностра“ и автор на романот „Ние сме лудаци“, раскажува како ја креира содржината и кој е најчестиот извор за соочување на реалното и сатиричното