Од:

Шеќеринска: СДСМ нема да учествува на избори без преодна Влада


Потпретседателката на СДСМ,Радмила Шеќеринскa одговараше на прашањата на корисниците на Фејсбук и Твитер. Кои се црвените линии на СДСМ во политичките преговори? Што ќе се случи доколку Груевски одбие да излезе од премиерската фотеља, кој е планот на СДСМ за радикализација, доколку пропаднат преговорите?

Почнува од 6 минута и 22 секунда.