Од:

Штрајк во МПМ: Менаџерскиот тим игнорантски кон вработените

Новинарите и синдикалци Љубиша Станковиќ и Владо Апостолов говорат за мотивите на штрајкот во издавачката куќа МПМ, како и комуникацијата со Јордан Камчев, Срѓан Керим и Јана Станисављева.