Од:

Станковски- Рембрант vs Алаѓозовски: За и против десоросоизација

Александар Станковски-Рембрант, член на Советот за култура во Владата и Роберт Алаѓозовски, претседател на Комисијата за култура на СДСМ, говорат за најавата на Груевски за десороизација, неговите шанси за формирање Влада, како и улогата на Доналд Трамп во македонската криза.