Од:

(ВИДЕО) Што ќе биде програмата на новата влада

 

Што содржи програмата на владата што ја промовираше претседателот на СДСМ Зоран Заев? Кои прашања се вградени, кои се унапредени, а кои остануваат да се дебатира за нив? Детали запрашањето за јазиците, за банкнотите и униформите, за државните симболи, за тргањето на превезот на тајноста од случаите Нешковски, Диво насеље, за судските и финанисиските реформи за историското прашање околу геноцидот врз Албанците…