Од:

Студенти: Ако Владата не ги слушне нашите барања излегуваме на поголеми протести


Претставниците од Студентски пленум Магдалена Петкова и Филип Манев говорат за поддршката која ја добија од граѓаните на денешниот Студентски марш, одлучно ги отфрлаат обвинувањата дека СДСМ стои зад протестите и најавуваат нови, помасовни протести ако власта им наметне екстерно.