БИА


Српско-руски шпионски игри за “македонско сценарио”- Kој сака криза?

Како пратеникот Иван Стоилковиќ, српскиот новинар и пратеник Мирослав Лазански и српскиот разузнавач Горан Живаљевиќ спроведувале медиумска пропагандна кампања за влијание врз кризата
Вучиќ го оправдува српскиот разузнавач за настаните во Собранието

„Негова работа е да известува од земјата“, изјави српскиот премиер Александар Вучиќ во врска со присуството на претставник на српската разузнавачка служба БИА во насилните напади…