Дик

ОБСЕ/ОДИХР: Остра реторика на ВМРО-ДПМНЕ за време на изборниот процес

ОБСЕ/ОДИХР го објави финалниот извештај за изборите спроведени на 11.декември во Македонија, а во него се вели дека, потребни се неколку измени за стабилен изборен…