Договор

Фудбал: Рома нуди шестгодишен договор за Тоти како спортски директор

Италијанската фудбалска легенда има 40 години и дел е од составот на Спалети, но сè не се изјаснил дали ќе продолжи да игра и во наредната сезона. На 16 годишна возраст дебитира за римјаните под водство на Вујадин БошковАхмети до Каранза: ДУИ нема да брза со донесување одлука

Предлог законот за албанскиот јазик е подготвен и веќе е доставен заедно со другите спорни прашања и претставува предуслов за некој евентуален договор, но договор нема. Ова му го соопштил претседателот на ДУИ, Али Ахмети на амбасадорот на Шпанија, Рамон Абароа КаранзаТелма:Диме Спасов имал овластување да го вози Туарегот

Агенцијата за вработување по барање за пристап до информации од јавен карактер и овозможи на телевизија Телма увид во Договорот за меѓусебна техничка соработка како и за овласувањето на Диме Спасов за користење и управување на Туарегот