Доналд Трамп


Путин за Трамп и Парискиот договор: “Don`t worry, be happy”

Рускиот претседател истакна дека договорот за климатските промени ќе стапи во сила во 2021 година и изрази надеж дека дотогаш има доволно време за изнаоѓање на заедники јазик со неговиот американски колегаКриза во Белата куќа

Истрагата на ФБИ за руските врски на Трамп е сега во рацете на Роберт Мулер, обвинител познат како независен и човек кој не подлегнува на притисоци.