криза

Српско-руски шпионски игри за “македонско сценарио”- Kој сака криза?

Како пратеникот Иван Стоилковиќ, српскиот новинар и пратеник Мирослав Лазански и српскиот разузнавач Горан Живаљевиќ спроведувале медиумска пропагандна кампања за влијание врз кризата

Демократски сојуз: Во Македонија е извршен државен удар

Од оваа партија сметаат дека во услови кога државниот удар го одржуваат пратениците од ВМРО ДПМНЕ, мора мнозинството да одговори соодветно и седницата на Парламентот да продолжи се додека не се избере претседател на Парламентот и Влада