подземна улица


Општина Центар ги сопре градежните активности на кејот на Вардар

Општина Центар соопштува дека овластен градежен инспектор на општината, по налог на градоначалникот Андреј Жерновски, излегол на терен за да ја констатира фактичката состојба со…