Сашо Мијалков

Нафтената платформа на Мијалкови расте со нови компании

Документите од државните институции до коишто дојде НОВАТВ покажуваат дека семејството Мијалкови по стекнувањето лиценца за трговија со нафата отвориле нова фирма за транспортАвстриски Стандард:Груевски станува нервозен,Мијалков мозок на режимот

Поранешниот македонски премиер станува сѐ понервозен поради можното губење на власта, пишува австриски Стандард во анализа за пост-изборните состојби во Македонија. Тачи се предомислува, а…