скандал

Фудбалски скандал во Шведска: Обид за местење на мечот Гетеборг-АИК

Од шведскиот фудбалски сојуз тврдат дека на член на тимот од Стокхолм во вторникот му била понудена голема сума на пари да „помогне за пораз на неговата екипа“. Натпреварот беше закажан за попладнево во 19 часот


Хичкок во македонска верзија

А, обвинителството нели може да започне истрага по допрен глас? МВР, дали гинекологот бил сам во сето ова? Што се правело јајце клетките, со ембрионите? Кои деца чии се, каде се? Да му се заледи на човек крвта во вените! Како од филмовите од Алфред Хичкок. Овој пат, во македонска режијаБолна дамка на англискиот фудбал: Истрага за педофилија кон 55 клуба

Не престануваат брановите што веќе трета недела го тресат британскиот фудбал. Позадината во случајот не е лажирање мечеви или затајување данок, позадината овојпат е неспоредливо…