Собрание

Денеска 19. продожение на конститутивната седница на Собранието

Пратениците во македонското Собрание денеска треба да ја продолжат дебатата за избор на Комисијата за прашања на изборите и именувањата. Во досегашната расправа пратениците од ВМРО-ДПМНЕ…

(ВИДЕО) Лицата со посебни потреби не се граѓани од втор ред

Со години лутаат од институција во институција и наидуваат на затворени врати или празни ветувања. Се надеваат дека конечно политичарите ќе дознаат колку се и какви се нивните проблеми

СДСМ: Иванов е соучесник во злото што им се нанесува на граѓаните

Парламентарното мнозинство е власт, Иванов нема да ја попречи граѓанската волја штитејќи криминалци, реагираат денеска од СДСМ на интервјуто на Иванов за австрискиот весник „Винер…