Совет на Европа


Турција референдум: Нерегуларностите можеле да го променат резултатот

Алев Корун, австриски член на набљудувачката мисија на Советот на Европа, за радио ОРФ изјави дека постои сомневање дека на референдумот во Турција имало манипулација со 2,5 милиони гласачки ливчиња