Супер куп

Суперкуп: Пазарна инспекција не реагира, навивачите ќе спијат по куќи

Државниот пазарен инспекторат нема направено вонредни контроли во хотелите и мотелите во Скопје во пресрет на Суперкупот. Оттаму велат дека досега до нив немало поплаки…Влада: Под лупа тендер на ЕЛЕМ и финансирање на невладини организации

Владата на вечерапната седница донесе повеќе одлуки за преиспитување на трошењето на буџетските пари од претходната власт, начинот на доделување на тендери и пари на…