Турција

Одбојка: Турција до Игрите во Токио под водство на Јошко Миленкоски

Промоцијата на трофејниот македонски тренер се случи денеска во просториите на турската федерација во Анкара. Во 2017 година го очекува настап на ЕП во Полска, во Светска лига и квалификации за СП