УЈПОд државни институции протекуваат информации за постапки на СЈО

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски на својот Фејсбук профил откри дека Специјалното јавно обвинителство од надлежни органи бара податоци за тоа дали е тој сопственик…