возило


Со мерцедесот на Груевски се возат и Иванов и Вељаноски и Димитриев

Блиндираниот мерцедес набавен во 2012 година за 600.000 евра и заради кој Специјалното јавно обвинителство го отвори случајот „Тенк“ се наоѓа во Владата и, како што…