Од:

Трајанов: СЈО веќе има докази кој навистина прислушувал

Лидерот на ДС Павле Трајанов во интервју за НОВА: Објаснува зошто навистина влегло СЈО во УБК, дали таа опрема чува тајни од минатото, траги за незаконското прислушување, дали може Чавков и Андонов да го спречат работењето на СЈО, и кои се идните можни чекори на ВМРО да спречи избори.Comments are closed.