Од:

Вести во 1 минута на македонски јазик: Колку пари потрошија партиите?

Погледнете го последното издание за денес на Вестите на денот во 1 минута во продукција на НОВА. Колку пари потрошија партиите за време на изборите? Претседателот Ѓорѓе Иванов денеска имаше годишно обраќање.