Од:

Вести во една минута: Апел за згрижување на бездомниците

Пунктот за бездомници во Момин поток минатата ноќ е исполнет максимално, апел да се пријавуваат; Митревски контра синдикалците, ги обвини дека се дел од други структури; Ердоган со солзавец против демонстрантите кои се против неговите зголемени овластувања. Вести во една минута.