Од:

Вести во една минута: Непотизам во тимот на Трамп

ЕУ очекува очекува брзо формирање на влада и продолжување на реформите; Виси продолжувањето на мандатот на СЈО, експерти сметаат дека во моментов нема реална можност; На повидок скандал со непотизам во тимот на Трамп – зетот му станува советник. Вести во една минутана НОВА.