Од:

Вести во една минута: Почина големиот критичар на глобализацијата

Mандатoт на СЈО зависи од преговорите за влада, велат високи функционери од ДУИ; Груевски е опседнат со теории на заговор, смета директорката на Фондацијата Отворено општество, Фани Каранфилова Пановска; Почина Зигмунд Бауман, еден од највлијателните социолози на 20 век, и голем критичар на глобализацијата. Вести во една минута на НОВА.