Од:

(ВИДЕО)Дали СДСМ и ДУИ ќе имаат храброст за влада без мандат на Иванов

Во дебатата на НОВА ТВ со Биљана Секуловска за политичката криза и ќорсокакок во кој се најде Македонија, откако претседателот Ѓорѓе Иванов одбива да го додели мандатот на лидерот на СДСМ, Зоран Заев, разговараат аналитичарот Петар Арсовски и адвокатот Звонко Давидовиќ.