Од:

(Видео) Една минута вести на македонски и албански јазик

Граѓаните преку петиција бараат чист воздух; Градот подготвен за првиот снег; Во Турција ќе се продолжи вонредната состојба;

Гледајте го дневниот преглед на вестите на македонски и албански јазик.