Од:

(ВИДЕО) Една минута вести на македонски јазик

Проследете ги претпладневните вести во 1 минута на македонски јазик:

– Годишнина од загинувањето на македонските мировници

– Средба на раководството на ДУИ во Мала Речица за преговорите за Влада

– Трамп отвори војна со медиумите