(ВИДЕО) Функционери од ВМРО креираат лажни вести за оцрнување на Заев

НОВА откри кој стои зад фирмите кои откако почна кампањата наголемо отвораат сајтови со измислени вести. Едната фирма е поврзана со Филип Петровски, директор на … Продолжи со читање (ВИДЕО) Функционери од ВМРО креираат лажни вести за оцрнување на Заев