Од:

ВИДЕО: Хуманост што се пренесува со генерации

Биљана Милошевиќ е млада девојка која е дел од тимот, организатори на големите хуманитарни акции: за поплавените, за болните деца, за социјално загрозените семејства. „Желбата да помагам доаѓа од најраните години, на тоа ме научија моите родителите“, објаснува Биљана. Таа зборува за идејата која започнала на социјалните мрежи и прерасна во хуманитарни акции кои донесоа насмевки на лицата на многу семејства.