Од:

(ВИДЕО) Моџо: Има надеж за човештвото во 2017 година

Пишувате во интернет пребарувачот Mojo.mk и од првиот текст натаму, постојано се смеете. Моџо Килингтон, креаторот на содржината на овој веб-сајт објаснува како влијае неговата сатира, кои му се омилените настани од 2016 и како ликовите кои се предмет на сатира во Мојо.мк ги инспирираат текстовите.