Од:

(ВИДЕО)Мухиќ: Абортусот е убиство, но не треба да се забрани со закон

Во интервју за НОВА, Професорот и независен кандидат за пратеник од СДСМ и здружената опозиција Ферид Мухиќ, зборува за неговиот став кон абортусот, поддршката за Шарената револуција и за Студентскиот пленум. Мухиќ зборува и за неговиот став за бомбите кои ги објави опозицијата како и за обвинувањата од здруженијата за заштита на животни дека поддржува борби со кучиња.Comments are closed.