Од:

(ВИДЕО) Што содржи извештајот на СЈО?

Специјалното јавно обвинителство го објави третиот извештај за своите активности, кои се однесуваат за периодот 15-ти септември 2016 година до 15-ти март 2017 година. Во овие шест месеци СЈО отворило 7 нови истражни постапки и 14 предистражни постапки. Оттаму соопштија дека се уште не се преслушани ни половина од „бомбите“ кои им беа доставени од лидерот на СДСМ, Зоран Заев.