Од:

ВО ЖИВО: Прес-конференција на Антонијо Милошоски од Собрание

Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Антонијо Милошоски закажа прес-конференција од Собранието, веднаш по изјавата на лидерот на СДСМ, Зоран Заев.