Од:

ВО ЖИВО: Слободан Богоевски одговара на вашите прашања во Нова Дебата

Кандидатот за пратеник на Коалицијата за промени и правда, предводник во ИЕ 4 одговара на прашањата на корисниците од социјалните мрежи.