Од:

ВО ЖИВО: Загаденоста на воздухот, последиците и мерките

Во Нова Дебата гостин е Драган Ѓорѓев од Институтот за јавно здравје. Корисницте на социјалните мрежи можат преку Твитер со #НоваДебата или на Фејсбук во коментари да ги доставите Вашите прашања.