Од:

Заедничка азбука: Го учиме зборот ПРАВДА-македонски, албански и турски

Во оваа епизода на “Заедничка азбука”, го учиме зборот Правда- на македонски, албански и турски. Учествуваат: Аделина Марку- дипломат, Славчо Димитров,-теоретичар на култура и род и активист и Ерман Шабан, актер. Гледајте НОВА.