Од:

Заедничка азбука: Го учиме зборот ЖИВОТ-македонски, албански и турски

Во оваа епизода на “Заедничка азбука”, го учиме зборот Живот- на македонски, албански и турски. Учествуваат: Марина Савеска, економистка, Шпреса Јусуфи- дипломатка, Иван Менкиноски- правник, Арта Тахири- новинарка.