Од:

Заедничка азбука на НОВА: Го учиме зборот СОЛИДАРНОСТ

Нова епизода на емисијата на НОВА ТВ „Заедничка Азбука“ – учиме македонски, албански и турски. Азбука на слободата, солидарноста и љубовта. Оваа недела го учиме зборот – СОЛИДАРНОСТ.